FOK!ker van de week: Meki

Wat Ali B. is voor de politiek, dat is Meki voor FOK! Hij is vooral bekend in het nieuwsforum, maar ook op de Frontpage staat hij zijn mannetje. Met name als het gaat over Geert Wilders.

Meki, onze knuffelallochtoon en eigenaar van zijn eigen Holding, is de user van de week.

Meki
"Mezelf in steekwoorden? Volhardend in de zin van feitelijke gebeurtenissen, doorgaand op inhoudelijke reacties die te maken hebben met zowel politieke als algemene onderwerpen, maar ik ben ook iemand die niet afwijkt van zijn ingenomen standpunt, waar veel leden zich aan storen."

FOK!

 • Hoe ben je ooit op FOK! gekomen?
  Op een mooie zomerdag op 17 december 2003 @ 21:52 was ik dankzij Geenstijl.nl op FOK! terecht gekomen. Ik weet niet of Geenstijl commissie heeft ontvangen voor mijn lidmaatschap. Een half jaar daarvoor was ik ook op FOK!, maar was geen lid daarvan omdat ik geen providermail had. Ik herinner me dat GeenStijl toen nog een oorlog had met FOK!. En op die dag had ik me aangemeld voor FOK! en opende gelijk een topic in V&A met als onderwerp tk moie schaap.

  De redactie heeft overigens een ander 'eerste topic' van Meki gevonden, waarin hij zijn laptop verpatst.

 • Waarom 'Meki'?
  Het is een lang verhaal. Om te beginnen anno 1999 noemden mijn vrienden mij Si Meki vanwege mij handelgeest en gierigheid. Dit werd bevestigd door het verhaal "Meki 1 cent gestolen" waarin veel mensen verdacht werden van het stelen van Meki 1 cent. Sinds die tijd begon iedereen mij Meki te noemen. Niet alleen op school of buiten maar steeds meer op internet, waarbij ik drie wereldoorlogen heb meegemaakt met Volkomenkut.com en Retecool.com en Geenstijl.nl en een paar mensen waarvan ik de naam niet wil noemen omdat zij dat niet waardig zijn.

 • Je verkocht jarenlang spullen via de Meki Shop, waar je zelf nog even mee adverteerde op GeenStijl. Hoe staat het daar nu mee?
  Ik ben ermee bezig om een landelijke vestiging te openen. Maar ik onderzoek nog de mogelijkheden om dit te realiseren. Dus wie centjes en gratis huurruimte heeft kan met mij contact opnemen. Meki Shop is wel een lange tijd stil geweest, maar ik verzeker u dat er bij elk winkelcentrum een Meki Shop komt. Ook al duurt het tot het jaar 2200.

 • Komt er nog ooit een website van je met dagelijks verse updates?
  Op dit moment nog even niet. Omdat er geen tijd voor is. Maar er komt een dag in 2007 dat alles mag.

 • Je zit veel in het nieuws-forum. Waarom?
  Omdat daar de laagste IQ leden zijn die nooit achter mij staan omdat ik een hoger IQ heb dan hun. Hahahaha (Ja Apropos voel je maar flink aangesproken ). Maar ik hecht veel waarde aan nieuws en ook aan verschillende meningen op de onderwerpen. Ik vind het belangrijk dat iedereen zegt wat hij denkt maar het moet wel respectvol zijn tegenover andere culturen en religies. En Geert Wilders en IsraŽl zijn daar de verkeerde voorbeelden van.

 • Wat is jouw mening over Geert Wilders?
  Geen comment anders wordt mijn bloeddruk weer te hoog (%&$_&$_&_%%).

 • Heb je een dubbele nationaliteit?
  Ja wat is daar mis mee. Ik eet Nederlandse kaas en drink Marokkaanse thee. Zowat lekker puh!! Ik heb lekker een Marokkaans paspoort en een Nederlands paspoort. En binnenkort de Israelische nationaliteit. Weet je waarom? Als Wilders aan de macht komt kan ik vluchten naar Marokko of IsraŽl (als ik er levend aan kom).

 • Het is nu niet bepaald een geheim dat je crew wil worden. Waarom wil je dat zo graag?
  Ik wil wat bereiken in mijn leven. Op mijn werk wil ik dat ook en hier dus ook. Ik heb al bijna 70 keer gesolliciteerd naar de functie van een moderator.

 • Stel: je wordt morgen ForumAdmin (FA). Wat zou je eerste daad zijn?
  Ik zou nieuwe regels maken en die hanteren. Zoals: iedereen moet een eed afleggen en getuigen dat er geen andere FA is dan Meki. En elk lid moet maandelijks 1 euro storten voor de verdere ontwikkelingen en verbeteringen van de site. (Denk erom ! Ik ben een Marokkaan!!!). En elk lid moet zijn dataverkeer naar FOK! zelf betalen en elke post die zij posten zelf betalen (50 cent per post). FA Meki houdt scherp toezicht samen met de politie.

 • En wie zou er als eerste een ban krijgen en wie zou je juist unbannen?
  Mijn vijanden die mij uitlachen die krijgen een ban en mijn vrienden op FOK! die worden weer ge-unband en de moderator of de admin die hun heeft geband krijgt zelf een ban.

 • Wat zou FOK! volgens jou nůg beter maken?
  Gratis TV/Radio kanalen (streams). En een soort YouTube toevoegen bij FOK!

 • Stel: jij wordt hoofdredacteur van de FrontPage, wat zou je beleid dan zijn?
  Ik zou extra toezicht houden op reacties van rechtse users (laag niveau reacties). En propaganda en leugens gelijk weghalen. Want Palestijnse baby's zijn geen terroristen.

 • Als FOK! de stekker eruit trekt, hoe groot is het gat dan waarin je valt?
  Niet groot want ik heb altijd een ladder bij me.

 • Aan welke users zou je een ode willen brengen?
  Voornamelijk aan Drugshond waarvan ik echt respect heb aan zijn manier van modereren. Maar ook aan Nikky en natuurlijk aan alle mensen die mij steunen.

  Buiten FOK!
 • Leeftijd, opleiding, beroep?
  Ik ben 19 jaar en ik kom uit Amsterdam en toch ben ik voor PSV. En mijn hart ligt in Marokko en mijn verstand in Nederland en mijn schoenen in de kast. En mijn kleren in de wasmachine. En mijn maag is op dit moment aan het denken aan MC Donald's.

  Even kijken. Ik heb nog een studie (Universiteit te Amsterdam en ik werk fulltime bij een supermarktorganisatie). Als ik de naam zeg komen er reltoeristen langs en dan wordt het geen ondiep maar dieprellen.

 • De vraag van neegij: Heb je ook hobbies??
  Even kijken. Maandagavond belletje trekken bij Nederlandse buren, Dinsdagavond met vriendin Jennifer L. naar de bioscoop, Woensdagavond biertje drinken bij het buurthuis voor senioren, Donderdagavond is koopavond dat is mijn werkdag. En Vrijdagavond ga ik naar de wallen en Zaterdagavond weet ik niet en zondag hele dag slapen.

 • Wat zou je willen vragen aan de volgende FOK!ker van de week?
  Doe jij ook zo je best om net zo slim te reageren als ik?

 • Wanneer begin jij je eigen FOK!?
  Als ik een overeenstemming heb bereikt met de heer Danny over het copyright van de inhoudelijke gegevens van de leden van FOK!

  Meki ook nog eens horen? Luister dan de uitzending van FOK!radio van 27 juni 2005 terug, waarin Meki ook een interview gaf.