Spot the DJ #2 : slijkie wint een pimp-abo!

Monique Verlind (DJMO)

We gaan een spelletje spelen! Verspreid door het hele land staan live webcams opgesteld. Elke tweede zaterdag van de maand ga ik er één opzoeken en degene die mij als eerste op de webcam spot én daarvan een screenshot maakt en onder dit bericht post, wint! Vandaag doe ik de Boulevard in Scheveningen aan, die werd gekozen door de eerste winnaar Resistor!

De spelregels zijn vrij simpel: ik moet te zien zijn op het screenshot. Ik zal het niet al te moeilijk maken, ik draag een gele signaalbroek en een blauwe parka en heb een blauw FOK!petje op. (Zie dit voorbeeld screenshot). Al te makkelijk maak ik het echter ook niet: het is maar de vraag hoelang ik over m’n reis erheen doe! Kleine hint: Ik heb de trein van 08:37 richting Nijmegen vanaf Alkmaar Noord. Het is echter maar de vraag of ik onderweg extra pauzes inlas  of dat de NS vertraging oploopt . Het lijkt ons overigens vanzelfsprekend dat eerdere winnaars voor spek en bonen meedoen deze ronde  

Degene die me al eerste gespot heeft en een screenshot onder dit bericht plaatst, wint een FOK! PIMP maandabonnement en mag de volgende live webcam uitzoeken die ik ga bezoeken! Spot on!

Update 11:30 uur
Inmiddels ben ik in Den Haag aangekomen. De vraag is nu of ik de tram neem of ga lopen... 

Update 16:57 uur
Ditmaal wist slijkie mij als eerste te spotten en een screenshot te posten. Normaal als ik naar Scheveningen ga, ga ik altijd lopen, maar de stoepen in Den Haag waren dusdanig wit en verraderlijk glad dat ik het bij de Javabrug opgaf en op de tram gestapt ben. Zoals ik in de reacties al aangaf: 

Gezien de staat
Van de straat
In Den Haag
De tram vandaag
Wil niet op m'n plaat

De volgende Spot the DJ zal, Deo volente, plaatsvinden op 13 maart in Lemmer. Slijkie weet wel wat hij me aandoet, ruim 4,5 uur enkele reis