Vaderdag-actie: vier het als de familie Shelby uit Peaky Blinders

Robbert Willegers

Wat is er nou stoerder dan als papa overkomen als een van de 'tough guys' uit de succesvolle serie Peaky Blinders, met hoofdrollen voor onder andere Cillian Murphy en Tom Hardy. FOK! biedt jou in samenwerking met Entertainment One en Urbanbozz.com de kans om kennis te maken met de familie Shelby op DVD. En niet alleen dat, je kan je ook kleden als deze familie uit Birmingham.

Seizoen 4 nu op DVD

In het Birmingham van de jaren 20 maken de Peaky Blinders de dienst uit. Seizoen 4 begint in december 1925. Thomas Shelby (Cillian Murphy) heeft ongehoorde en volledige macht veroverd. De voormalige gangster is een man alleen geworden zonder enig contact met zijn familie, waardoor zijn aandacht volledig uit gaat naar zijn duistere business. Wanneer hij op kerstavond een mysterieuze brief ontvangt, realiseert Thomas zich dat het einde van de familie Shelby mogelijk in zicht is en dat hij niet zonder zijn familie kan.

We kunnen twee prijzenpakketten weggeven. De prijzen worden op 12 juni verdeeld zodat ze op tijd arriveren voor Vaderdag!

Een all-out Peaky Blinders pakket, met:

1. De Finn-schoudertas, aangeboden door urbanbozz: https://www.urbanbozz.com/shelbybrothers-finn.html
2. De Shelby Cap, aangeboden door urbanbozz https://www.urbanbozz.com/peaky-blinders-pet-dark-olive.html
3. De 4 seizoenen van de Peaky Blinders reeks op dvd.

Peaky Blinders all-out pakket

Een Peaky Blinders ik heb de dvd's al pakket, met:

1. De Shelby Cap
2. Seizoen 4 van Peaky Blinders op dvd

Peaky Blinders ik heb de dvd al pakket


Doe gauw mee met onze prijsvraag en verras je vader!