FOK!update 1.12: forumtracker en meer

Danny

Vandaag is FOK! update 1.12 uitgerold. Dit betreft een grote update waaraan de afgelopen maanden is gewerkt. Tussentijds hebben we natuurlijk wel kleine updates uitgerold, maar omdat deze update uitgebreider is wijden we hier weer een volledig bericht aan.

Naast hetgeen hieronder gemeld is zijn er tientallen bugs geplet. Die noemen we niet allemaal op.

Wat is er veranderd?

Stickytracker -> FOK! tracker

Allereerst is de 'sticky tracker' hernoemd naar FOK! tracker. Hier zullen niet alleen sitenieuws berichten en promoties worden weergegeven, maar deze zal langzaamaan ook gevuld raken met FOK! items die wat meer of langer in de aandacht kunnen staan. Standaard is deze tracker 12 items groot.

Forumtracker

We hebben de forumtracker teruggezet. In een later stadium zal deze wellicht configureerbaar worden. Voor nu toont de forumtracker de actieve topics in een aantal forums.

Mijn actieve items

De mijn actieve items tracker -en pagina bevatten nu ook forumtopics waarop je gereageerd hebt en die nieuwe comments hebben.

Archief

Het nieuwsarchief is nu niet alleen beschikbaar door op de datum van een item te klikken, maar ook gewoon via de donkere menubalk. Je vindt de link naast de 'specials' link.

Comment rapporteren

Zie je een reactie die niet door de beugel kan? Bij elke comment zie je - indien je bent ingelogd en beschikt over de juiste rechten - de optie om een 'report' in te dienen. Deze staat in de rij icoontjes bij reacties.

reportknop
reportknop

Inloggen of registreren met je Facebook account

Het is vanaf nu mogelijk om een account te koppelen aan je facebookaccount. Op die manier kun je ook via Facebook inloggen, of - als je nog niet geregistreerd bent - snel registreren via je facebook account.

Naast bovenstaande wijzigingen zijn er nog wat functies bijgekomen voor onze crewleden, waaronder het behandelen van reports, zetten van notes en terugzien van wijzigingen in comments.