Win een PS4-gamespakket

Pheno

PlayStation 4 is in ons midden en dat is te merken aan de lege schappen in de winkel. De console is tien keer krachtiger dan de PlayStation 3, biedt automatische updates op de achtergrond, je kunt spelen terwijl de game nog verder aan het downloaden is, houdt bij welke content je het vaakst gebruikt en heeft geen problemen met tweedehands games. Met de nieuwe DualShock 4-controller zijn er nieuwe mogelijkheden met het touchpad en gebruik je Share-toets om al je gameprestaties aan iedereen te laten zien via Twitch of Ustream.

De console is nu enkele weken uit en de mensen die al vroeg hebben gepre-orderd of geluk hebben zijn al een tijdje bezig. Voor die mensen die PlayStation 4 al hebben of binnenkort eindelijk hun pre-order kunnen verzilveren hebben we een prijsvraag. De prijs? Vier mensen winnen een PlayStation 4-gamespakket met daarin maar liefst vijf games. De games in kwestie zijn: Killzone Shadow Fall, Knack, LEGO Marvel Super Heroes, Assassin's Creed IV Black Flag en Call of Duty: Ghosts.

Wat moet je ervoor doen? Deze vraag beantwoorden: Hoeveel PlayStation 4-titels zijn er sinds launchdag beschikbaar die uitgegeven zijn door Sony Computer Entertainment Worldwide Studios? Vul het antwoord op de volgende pagina in. Je kunt tot en met vrijdag 20 december meedoen.

Kijk ook zeker even mee op het forum. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust in desbetreffende topic.