Win een Animal Crossing 3DS XL

Pheno

In Animal Crossing: New Leaf verhuis je niet alleen naar een nieuwe stad: je wordt er ook meteen burgemeester van de beestenbende in je nog te benoemen woonplaats. Naast bepalen hoe je stadje eruit komt te zien, kun je van alles doen in Animal Crossing. Fossielen opgraven, vissen en insecten vangen, oesters opduiken, patronen ontwerpen voor kleding of je huisje inrichten in de meest bizarre thema's. En als je je stadje zat bent, dan kun je nog altijd een tropisch eiland of een andere stad bezoeken om inspiratie op te doen. Vervelen hoef je je niet in Animal Crossing.

Speciaal voor de fans van Animal Crossing op FOK! mogen we van Nintendo een 3DS XL weggeven. Een 3DS-kleurtje hoef je niet te kiezen, want het gaat om de Animal Crossing-variant van de 3DS XL, met handtekening van Katsuya Eguchi, de producer van Animal Crossing: New Leaf en Aya Kyogoku, de director van het spel.

3DS XL

Wat moet je doen? Toon ons je tofste kamer van je eigen huis in Animal Crossing: New Leaf. Ga in de kamer staan die je wil laten meedingen. Met het tekstballonnetje onderin je touchscreen kun je een tekst invoeren. Laat je bewoner "FOK!" zeggen terwijl deze in je kamer staat. Door de L- en R-knop tegelijk in te drukken maak je een screenshot. Deze kun je door middel van de webbrowser op je 3DS mailen, of je haalt je SD-kaart uit de 3DS en doet deze in je pc, als je een SD-kaartlezer hebt. Mocht je er niet uitkomen dan kun je het altijd hier vragen.

Een voorbeeldje:

Het plaatje kun je in dit topic plaatsen door bijvoorbeeld een uploadsite als www.tinypic.com te gebruiken. Meedoen kan tot en met 21 oktober 2013. Daarna gaan de users stemmen wie de tofste kamer heeft.