Win duokaarten voor Gameland Kids

Pheno

Na het succes van Gameland in België komt Gameland met een Kids-editie naar Nederland en zet op 22 en 23 juni Slagharen op de kop. Ontmoet je favoriete gamepersonage of kom op één van de talloze standen verschillende games en hardware testen. Gameland Kids is de unieke combinatie tussen een pretpark en games en laat je proeven van alles wat gaming te bieden heeft. De Kids-editie is in navolging van twee succesvolle edities van Gameland in België (Slagharen) en zal zich vooral toespitsen op jonge kinderen en hun ouders. Voor tickets en meer informatie bezoek je de webpagina van Gameland Kids.

Een greep uit de aanwezige standhouders: Activision met Skylanders, Ubisoft met Just Dance 4 met daarbij een dansshow met dansers uit So You Think You Can Dance en Nintendo met speelbare games voor Wii U en 3DS. Voor de oudere gamers is er een stukje nostalgie in de retro gaming arena, met oude consoles tot aan de Amiga aan toe. Ook zijn er bij de verschillende standhouders ter plekke allerlei prijzen te winnen. Een kleine impressie van voorgaand jaar in België is hieronder te bekijken. 

FOK! mag in samenwerking met Gameland Kids twintig duo-tickets vergeven. Doe mee met de prijsvraag via deze pagina en vul je gegevens in. Like de Facebookpagina van Gameland Kids (https://www.facebook.com/GamelandKidsNL) en als je geluk hebt win je toegang voor een van de twee dagen. De winnaars krijgen op 21 juni hun toegangscode naar hun ingevulde e-mailadres op de prijsvragenpagina gestuurd. Hiermee kun je de kaarten uitprinten voor jouw gewenste dag.