Win toegang tot gesloten bèta Marvel Heroes

Pheno

Zoals je hier hebt kunnen lezen zijn wij bij FOK!games al vol ongeduld aan het wachten op de free-to-play Marvel Heroes. Het pc-spel wordt ontwikkeld door Gazillion Entertainment onder leiding van David Breivik, bekend van onder andere de hack & slash-games Diablo en Diablo II.

De itemkoorts, het gebruik van skills en de gameplay doen erg oldschool Diablo aan en dit keer is het in een MMO gegoten met een van de bekendste en grootste universums in de comic-wereld. In de game neem je het als een van de vele te kiezen superhelden op tegen Victor von Doom en andere superschurken die de wereld wederom eens goed te grazen willen nemen.

Je kunt je al voor de gesloten bèta-toegang inschrijven via http://marvelheroes.com, maar we hebben de hand kunnen leggen op tien codes. Tien mensen hoeven dus niet te wachten op het verlossende mailtje dat aangeeft dat je meedoet, die mogen namelijk meteen aan de gang met de Marvel-superhelden.

Om kans te maken op een key moet je de volgende vraag beantwoorden: als welke Russische kolos kun je spelen in Marvel Heroes? Inzenden kan tot 25 november op de volgende pagina, dan zorgen wij dat je in het weekend al de client kunt downloaden!