Win toegang tot Dan Karaty's Kinect Dance Central Party

Pheno

Op 21 oktober is het vervolg op de bestverkopende dansgame op Kinect voor Xbox 360 uitgekomen: Dance Central 2. Het spel bevat meer dan veertig nummers met liedjes van onder andere Usher, Rihanna, Lady Gaga, La Roux, Nicki Minaj, Bruno Mars, Montell Jordan en meer. Heb je het eerste deel? Dan kun je alle nummers ook in dit vervolg importeren voor nog meer dansplezier!

Je zult wat partners nodig hebben op de dansvloer om de nieuwe multi-player features te beleven, zoals de two-player simultaneous dancing en de Dance Battle. Blijf opletten, want Dance Battle bevat een pittige game veranderende minigame Free 4 All waar alleen dansers met de beste moves als winnaar zullen eindigen.

Ben je wat roestig met je dansskills? Dan hebben wij de perfecte prijs voor je! Dit keer geen game, maar een unieke ervaring! Op woensdagavond 16 november organiseert Kinect voor Xbox 360 een exclusieve Dance Central 2-dansworkshop in Amsterdam met Dan Karaty, de topchoreograaf, het jurylid uit So You Think You Can Dance en natuurlijk het gezicht van Dance Central 2.

Wil jij samen met Dan een dansje wagen op de Kinect dansvloer? Doe dan mee met de prijsvraag. Logischerwijs moet je wel beschikbaar zijn op deze avond, anders heeft het weinig zin om mee te doen.

Wil jij je skills verbeteren? Het enige wat je hoeft te doen is een foto of video in te sturen waar je je beste dansmove laat zien. Breakdancend op je hoofd, of straal zoveel swagger uit dat elke hiphopper je vreest. Uit de inzendingen worden twee winnaars gekozen die op dinsdag bericht krijgen dat ze toegang hebben tot deze exclusieve party. Mail je foto of url van je video vóór 15 november naar dance.central2@fok.nl. Houdt de sitenieuws en je pm-box in de gaten, want dinsdag 15 november maken we meteen de winnaars bekend.

Om alvast in de stemming te komen:

Disclaimer