Win een Deus Ex: Human Revolution prijzenpakket!

Stefan (Nebo)

Header

Square Enix brengt 26 augustus Deus Ex: Human Revolution uit. Het spel speelt zich af in het jaar 2027, 25 jaar voor het oorspronkelijke Deus Ex. De techniek om verbeteringen aan het lichaam aan te brengen door middel van nanotechnologie moet nog uitgevonden worden en biomechanische uitbreidingen zijn net uitgevonden. De hoofdpersoon, Adam Jensen, is een ingehuurde beveiligingsagent bij Sarif Industries, een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in menselijke aanpassingen.

Nadat het bedrijf wordt aangevallen door een groepering die tegen menselijke aanpassingen is, wordt Adam voor dood achtergelaten. Door het toepassen van aanpassingen aan zijn lichaam overleeft hij het en gaat hij achter de groepering aan. De speler brengt een bezoek aan vijf steden in de loop van het spel, waaronder Detroit, Shanghai en Montreal. Deus Ex komt uit voor Windows, PlayStation 3 en Xbox 360.


In samenwerking met Square Enix mogen wij de twee exemplaren van een exclusief Deus Ex: Human Revolution goodiepakket weggeven: met o.a. Deus Ex-comic, jouw eigen augmented reality arm (Sleeve) en uiteraard een game! Wil jij weten hoe je dit pakket kunt winnen? Ga dan snel naar het actie-topic op het forum!

Prijzen