Gratis naar een filmklassieker?

Martijn van Veen

Header

TCM Pop Up Cinema is een gloednieuwe en exclusieve bioscoopervaring die deze zomer door de Benelux zal reizen. Op vier plaatsen wordt in de maand augustus een unieke en besloten bioscoopavond georganiseerd, waar de beste filmklassiekers worden vertoond op een ongewone locatie. Iedere avond kent een ander thema: van misdaad, tot romance, musical en western. De locatie en dress code worden vooraf bekendgemaakt, de film blijft tot het laatste moment een mysterie. Van cultklassiekers en Oscar-winnende films tot all-time favorites: TCM Pop Up Cinema biedt een niet te missen filmavond uit!

TCM PopupTCM Popup

TCM Pop Up Cinema is een internationaal initiatief, waarvan de eerste editie in Zuid-Afrika met succes werd uitgerold. Honderden gasten genoten in Johannesburg, verkleed volgens het thema van de avond, van een bijzondere avond uit met de vertoning van de onvergetelijke filmklassieker The Wizard of Oz. Ook in de Benelux zal TCM Pop Up Cinema het publiek het beste laten zien wat Turner Classic Movies te bieden heeft. Meer informatie is te vinden op de websitefacebook en Twitter. Houd ook FOK!film in de gaten voor de laatste nieuwsberichten omtrent TCM Pop Up Cinema.

Kaarten voor deze avonden zijn niet te koop, maar FOK!film heeft de hand kunnen leggen op 25x2 kaarten per locatie. De locaties en thema-avonden zijn:

Bekijk ook onze uitgebreide special en stem op de film die jij wilt zien tijdens de avond in Arnhem.