Win vrijkaarten voor CampZone 2011

wc-eend
CZ

Al elf jaar lang is het iedere zomer groot feest op CampZone en voor deze editie mag FOK! in samenwerking met DUH-events 2 vrijkaarten weggeven voor het complete evenement.

CampZone is een gamevakantie voor meer dan 1500 deelnemers. Mensen met de grote gezamenlijke hobby ‘gamen’ komen bij elkaar om gezellig wat te kletsen, te drinken en voor een gezellige barbecue. Het evenement biedt naast complete camping faciliteiten de bezoekers ook een razendsnel LAN-netwerk. Vanuit tenten en caravans worden computers aan elkaar gekoppeld om ook digitaal met elkaar te communiceren en om diverse games en competities tegen elkaar te kunnen spelen. Sinds 2007 wordt CampZone jaarlijks gehouden op een groot open veld in Oirschot, dat speciaal voor dit evenement jaarlijks wordt omgetoverd tot een volwaardige gaming-camping. Het centrale punt van CampZone is de ‘maintent’; een tent met de laatst verschenen consoles, de catering en diverse stands. Hier kunnen deelnemers elkaar ontmoeten in een gemoedelijke sfeer. Daarnaast worden er ook veel buitenactiviteiten georganiseerd om de bezoekers een beetje uit hun tent te lokken. En het kampvuur wat 's avonds wordt aangestoken mag niet worden vergeten.

Wil jij naar CampZone maar wil je geen entree betalen voor 11 dagen? Dan is dit je kans. FOK!games mag in samenwerking met DUH-events namelijk 2 vrijkaarten voor full event weggeven.

Wat houdt deze prijs nou precies in?

Je toegang ter waarde van 310 euro hoef je niet te betalen. Je hoeft alleen maar je tent, bbq, pc en overige kampeerspullen zelf mee te nemen.

Er zitten nog wel een klein aantal voorwaarden aan deze actie:

  1. De prijs is niet overdraagbaar aan iemand anders. Let dus goed op bij het meedoen dat je dus ook echt wilt gaan en vrij hebt voor dit event. CampZone is van 29 juli 00:01 t/m 8 augustus 12:00 uur 2011.
  2. Mocht je je al ingeschreven hebben voor dit evenement en al betaald hebben dan is het niet mogelijk je betaling terug te krijgen.
  3. Je kunt met je full-event bandje ook alleen de weekenden of een losse dag komen kijken.

Nog steeds enthousiast? Klik dan hier en beantwoord de vraag.

Meedoen met deze prijsvraag kan tot en met vrijdag 22 juli 2011.

Wil je meer lezen over CampZone 2011, lees dan hier het pre-event interview!