[WIN] Het boek 'Vermist!'

Waar zijn ze gebleven?

'Ontroerend boek over raadselachtige verdwijningen die nooit zijn opgelost'

Op een dag zijn ze vertrokken, om nooit meer terug te komen. Kinderen, vrouwen en mannen die zelfs na jaren intensief zoeken nooit zijn gevonden. Zijn ze uit vrije wil vertrokken? Leven ze nog? In het boek Vermist! geeft onderzoeksjournalist Leo Burgwal een indringend overzicht van de meest mysterieuze en spraakmakende vermissingen van de afgelopen jaren.

Vermist! bevat openhartige gesprekken met familieleden en vrienden van vermisten, complete reconstructies van verdwijningszaken en onthullende reportages over de vaak zo dramatische zoektochten van familie, politie, privédetectives en paragnosten.

Vermist! biedt ook een blik achter de schermen van Amber Alert (het landelijke waarschuwingssysteem bij urgente kindervermissingen en -ontvoeringen) en het na vele jaren nog steeds zeer goed bekeken tv-programma Vermist. Tv-presentator Jaap Jongbloed schreef het voorwoord. Vermist! bevat bovendien vele tientallen exclusieve foto's, documenten en illustraties.

Leo Burgwal
Leo Burgwal (1946) is freelance journalist. Hij heeft vele jaren gewerkt voor het weekblad 
Panorama en is daarnaast betrokken geweest bij de oprichting van 100% NL Magazine.
Voor dit boek dook hij in de rijke archieven van Panorama op zoek naar spraakmakende
verhalen over vermissingen.

Panorama
Vermist! is half juni verschenen bij Just Publishers in samenwerking met Panorama, 
als tweede deel van de serie Panorama-dossiers. Het eerste deel in de serie Panorama-misdaaddossier is De Heineken ontvoering, samengesteld door Sjerp Jaarsma en Nick Kivits. Dit boek met ruim 200 foto's, documenten en alle losgeldbrieven is zeer goed ontvangen: 'Vlotgeschreven, goed gedocumenteerd en breed opgezet' (NBD)

Winnen!
In samenwerking met Just Publishers geven wij 5 exemplaren van 'Vermist' weg aan FOK!kers. Om kans te maken hoef je alleen maar hier in dit topic te posten welke verdwijningszaak de meeste indruk op jou gemaakt heeft. De inzendperiode sluit maandag 4 juli 2011 om 23:00 uur daarna loten we uit alle deelnemers de vijf winnaars.

Succes!