FOK!games zoekt crew

Ritse

 

FOK!games zoekt crew

 

Heb jij altijd al eens voor FOK!games willen werken? Dan krijg je nu de kans want we zijn op zoek naar nieuwe redactieleden. Je krijgt helaas geen auto van de zaak zoals Nebo, een dertiende maand, collectieve-ziektekostenverzekering of een eigen bureau. Wat je wel krijgt is een kans om de nieuwste games te spelen, pers-tripjes naar ontwikkelaars en een plekje in de gezelligste crew van FOK!

Reviewer
De eerste voorwaarde waaraan een reviewer moet voldoen is natuurlijk dat hij/zij van gamen houdt en redelijk verstand heeft van wat er allemaal speelt in de games-wereld. Daarnaast moet je er ook nog eens leuk over kunnen vertellen, waarbij je mening verder moet gaan dan "Wow, dat is een vette game, want er zit veel bloed in". Jij als gamer weet precies het juiste oordeel over een game te geven met daarbij een passende onderbouwing. Er wordt van je verwacht dat je ook zorgt dat je het nieuws uit de game-industrie bijhoudt en zorgt dat datzelfde nieuws ook via de nieuwssite voor onze bezoekers beschikbaar wordt.

Columnisten
Veel mensen hebben een duidelijke mening over bepaalde zaken in de games-wereld, maar er zijn weinig mensen die dit goed onder woorden kunnen brengen. Als columnist is het de bedoeling dat je jouw mening geeft in een origineel stukje tekst, waarin je redelijk vrij wordt gelaten in de inhoud en structuur.

Photoshoppers
Ben je goed met Photoshop en lijkt het je leuk om voor ons kleine kunstwerkjes te maken? Dan is dit nu je kans. Jij maakt al photoshopper verschillende afbeelding om de verschillende artikelen op te fleuren. Ervaring met ontwerpen in Photoshop is gewenst. Er wordt een zekere mate van zelfstandigheid verwacht in je opdrachten, dit brengt ook vrijheid met zich mee.

Lijkt dit je interessant: stuur dan een mailtje inclusief onderstaande vragenlijst naar games@fok.nl met als onderwerp: Solliciatie photoshopper/reviewer/columnist

Nickname:
Naam:
Leeftijd:
Consoles/handhelds in bezit en/of specs PC:
Gewenste functie bij FOK!games:
Top drie slechtste games:
Top drie beste games:
Opleiding/beroep:
Hoeveel games koop je gemiddeld per drie maanden?
In welke dagdelen heb je tijd om nieuws te posten?
Waarom zou jij goed passen bij FOK!games?

Voor photoshoppers zijn natuurlijk niet alle vragen even belangrijk.

Je sollicitatie insturen kan tot en met 24 maart 2011.