FOK! Voetbalmanagers vallen in de prijzen

Sally (Tessa)

De winterstop in de Eredivisie is bijna een feit, de Herbstmeister is bijna bekend. Bij de FOK! Voetbalmanager 2010/2011 kunnen we echter nu al een prettige verrassing melden: FOK!sport heeft voor een drietal doorgewinterde Voetbalmanagerdeelnemers extra prijzen van SEGA/Sports Interactive ter beschikking gekregen.

Het gaat om de Football Manager Handheld 2011 (voor PSP) die FOK! drie keer mag weggeven. Dat doen we aan degene die na Ronde 17/18 bovenaan staat; en ook aan degene die de meeste managerronden gewonnen heeft; en één exemplaar is verloot onder de deelnemers aan de beste subleague tot nu toe.

De eerste winnaar van de drie ter beschikking gestelde PSP-spellen is de Herbstmeister van de FOK! Voetbalmanager 2010/2011, degene die nu bovenaan staat: burnham heeft tot nu toe 838 punten bij elkaar gescoord met zijn team FC Lutjebroek.

Andere Football Manager-prijswinnaar is user Bayswater met zijn team Bayself, die de enige deelnemer die tweemaal een managerronde heeft gewonnen. Dat waren namelijk Ronde 5/6 en Ronde 7/8.

En dan is onder de deelnemers aan de beste subleague tot nu toe (met 751 punten), Toppers van Weleer van owner SnuggLe, nog een naam getrokken die de derde en laatste game heeft gewonnen. De gelukkige is geworden leroytje met zijn gelijknamige team Leroytje.

Football Manager Handheld 2011 van SEGA

Football Manager Handheld 2011 is de nieuwste telg in de bekende voetbalmanagementreeks van Sports Interactive.

In de game neem je de rol aan van een manager van een voetbalclub. Dit betekent dat je een team moet coachen en verantwoordelijk bent voor het transferbeleid.

Ten opzichte van het vorige deel zijn de trainingen aangepast waardoor je nu specifieker en naar een wedstrijd toe kunt trainen. Ook het onderhandelingssysteem is vernieuwd: je gaat nu echt in gesprek met spelers en er zijn meerdere soorten spelershandelaren.

Daarnaast kan de reputatie van een competitie nu ook in zijn geheel stijgen als clubs goed presteren. Zodoende wordt het aantrekkelijker voor spelers om ook naar de iets mindere goden in die competitie te vertrekken.

Dit spel voor PSP is onder meer te verkrijgen bij Free Record Shop. Er is ook een versie voor de pc te koop van deze game.


Ben je een van de prijswinnaars, neem dan contact met ons op via een e-mail naar sport[at]fok.nl onder vermelding van je username en naam- en adresgegevens. Dan zorgt de PR van FOK! ervoor dat je de gewonnen prijs zo spoedig als mogelijk in ontvangst mag nemen.

De FOK!managerspel-crew dankt FOK!sport voor deze onverwachte prijzen en feliciteert de prijswinnaars!

Natuurlijk hebben we ook aan het eind van dit Eredivisie-seizoen prijzen te winnen voor de beste managers. Kijk daarom snel op de prijzenpagina wat je kunt winnen. Iedereen succes voor de tweede helft gewenst!


Ronde 19/20

In de FOK! Voetbalmanager kunnen deelnemers nog tot morgenmiddag vrijdag 17 december 2010 17:59 uur hun eigen voetbalteam aanpassen voor Managerronde 19/20. Als je je net ingeschreven hebt, kun je je nieuwe team opslaan. Let op: de komende managerronde 19/20 gaat óver de winterstop heen en loopt tot en met zondag 23 januari 2011 23:59 uur. Zoals gebruikelijk houd je dus hetzelfde team in de Voetbalmanager over twee KNVB-speelronden in de Eredivisie. Tijdens de winterstop kun je derhalve niet wisselen.