Prijzen FOK!Voetbalmanager bekend

JJdJ1984

Al enige tijd kun je op FOK! meedoen aan de FOK!Voetbalmanager 2010/2011. Tot vandaag wist je echter nog niet wat je kon winnen. We hebben weer onze uiterste best gedaan om weer een aantal leuke prijzen om te winnen tot jullie beschikking te krijgen, en we zullen proberen dit nog verder uit te bereiden.

Voetbalschoenen.com stelt voor de eerste drie deelnemers uit het eindklassenement een officieel wedstrijdshirt van zijn of haar favoriete voetbalclub beschikbaar.

In samenwerking met Uitgeverij Nieuw-Amsterdam krijgen de nummers vier tot en met acht een boekenpakket. Dit boekenpakket bestaat uit de boeken Buiten Beeld - De Oranje jaren van Bert Maalderink, Alle Ballen op Heintje van Hugo Borst en een exemplaar van het voetbaltijdschrift Hard Gras.

Voor de nummers negen tot en met twaalf hebben we een Voetbalkadocard van 20 euro. Met deze voetbalkadocard kun je een kaartje kopen voor een wedstrijd van je favoriete club of je kunt het tegoed besteden in de fanshop aan items van je favoriete club.

Daarnaast hopen we in de komende periode nog een aantal prijzen te kunnen toevoegen.