FOK!radio met voorzitter nieuwe Piratenpartij

FOK!radio (FOKradio)

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

r komt een bijzondere partij bij op de kieslijst voor de parlementsverkiezingen op 9 juni. De Piratenpartij wil namelijk meedoen. De internationale politieke beweging die strijdt voor het aanpassen van auteursrecht en soepeler downloadwetten heeft dat vandaag aangekondigd. Binnen zeven weken moeten ze aan alle voorwaarden voldoen voor deelname. Zo moeten ze ongeveer 11.000 euro ophalen voor het betalen van de borg die nodig is om mee te doen, en moeten ze 570 handtekeningen verzamelen van sympathisanten. In FOK!radio hoor je vanavond van voorzitter Samir Allioui hoe de partij dat voor elkaar wil krijgen en wat hun verkiezingsprogramma ongeveer zal zijn. Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

Daarnaast is er groot nieuws te melden vanuit FOK! zelf. Wat dat is, hoor je vanavond!

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. Deze week is het de beurt aan ArchEnemy. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406.

Sj0rSz presenteert de uitzending samen met Martijn en heeft weer de FOK!sport update. Daarnaast hoor je al het nieuws en modwisselingen van het FOK!forum van FA Shmoopy.

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows
 Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!