FOK!radio gaat comazuipen

FOK!radio (FOKradio)

Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Als het aan de Tweede Kamer ligt, gaan gemeenten eens testen met een andere leeftijdsgrens waarop jongeren alcohol kunnen krijgen. Nu ligt die op 16, maar die moet naar 18. En daar zijn de Plattelandsjongeren niet blij mee. Ze hebben een landelijke vereniging en hebben de Kamer nu een brief gestuurd. De plattelandsjongeren zijn bang dat het comazuipen alleen maar meer wordt als de leeftijdsgrens waarop je alcohol kunt krijgen omhoog gaat. We gaan bellen met de woordvoerster van de club.  Luisteren dus, vanavond vanaf 20:00 uur. Uiteraard kun je ook meepraten via de chat (irc) of op het FOK!forum .

De columnisten van de FOK!frontpage laten wekelijks hun kunsten horen in FOK!radio. Deze week hoor je Neuskleuter. Dus steek de kaarsen maar vast aan en leg het tijgervelletje op z'n plek!! Wil je zelf nog wat kwijt in de uitzending, bel ons dan op 030-3200406 (normaal tarief).

Meer FOK!radio? Meld je dan aan voor http://fokradio.hyves.nl ! Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?


FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.

Winamp

Winamp / Itunes

Windows
 Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC

Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!