Win een Meet and Greet met Machine Head!

Aanstaande donderdag spelen Bleeding Through, Hatebreed en Machine Head in de HMH te Amsterdam.

Met in zijn kielzog Hatebreed en Bleeding Through presenteert Machine Head 'The Black Procession' in de Heineken Music Hall. Met het legendarische debuutalbum 'Burn My Eyes' uit 1994 zette de Amerikaanse thrash metalband zich in één klap op de kaart. De status van die plaat nam zelfs zulke mythische proporties aan dat het viertal uit Californië er jarenlang meer hinder dan profijt van leek te ondervinden. Alle latere albums werden eraan gewogen en te licht bevonden.

Tot het jaar 2003, toen het album 'Through The Ashes of Empires' verscheen; een ouderwets sterke, alles vernietigende thrashgranaat. En ook met de laatste plaat uit 2007, 'The Blackening', wist Machine Head weer te overtuigen met scheurende gitaren, beukende drums, donderende baslijnen en indrukwekkende teksten. Weet Machine Head ook jou te overtuigen in de HMH?

FOK! mag dus een Meet and Greet voorafgaand aan de show weggeven! Daarnaast mag je ook nog eens bij de soundcheck aanwezig zijn! Wat je moet doen om kans te maken op de twee kaarten? Even in dit topic posten!