Jaaroverzicht Forum, Games en Sport

Michel (OA)

Het nieuwe jaar is aangebroken en het is traditiegetrouw de tijd van het terugblikken, de lijstjes en de overzichten. Eerder verschenen op de frontpage een tweetal overzichten van reviews en een jaaroverzicht van nieuws.

Ook de andere onderdelen van FOK! hebben niet stilgezeten. Diverse onderdelen van het forum, de sportsite en games maakten ook overzichten.

Games behandelt per maand de grootste releases en het belangrijkste nieuws omtrent te verwachten games, beurzen en consoles.

Sport heeft gekozen voor jaaroverzichten per categorie. Zo staan de overzichten van bijvoorbeeld tennis, doping en overleden sporters al online. Tot en met 5 januari verschijnt dagelijks nog een nieuw overzicht.

Een aantal fora op het forum heeft een eigen jaaroverzicht gemaakt. Nieuws en politiek behandelen in een uitgebreid overzicht de belangrijkste nieuwsfeiten van 2009. De Elementen blikt niet alleen terug op natuurrampen, maar ook op de vorstperiode aan het begin van het jaar, het klimaat en bijzondere natuurfenomenen.

Op deze pagina vind je alle FOK!overzichten van 2009!