[Sitenieuws] FOK! op de KOF!fie

René (MrManiak)

Zoals hier al is aangegeven, de User van de maand (UVDM) stopt ermee. Tenminste, in de huidige vorm. Achter de schermen is flink nagedacht hoe we een soortgelijk concept op de Frontpage kunnen plaatsen wat nog interessant is ook. Daarom de nieuwe rubriek; FOK! op de KOF!fie.

Het concept
De rubriek lijkt op het item wat FOK!TV een flinke tijd terug had. Een persoon van de redactie gaat langs bij een FOK!user om de persoon eens flink aan de tand te voelen. Met FOK! op de KOF!fie (FOK) gaan we dit opnieuw oppakken, maar dan zonder camera. Een interviewer komt bij een user (crew en non-crew) over de vloer om een bakkie koffie of thee te nuttigen en tevens om een interview af te nemen.

De user die in de spotlight wordt gezet, wordt volledig door jullie bepaald. In dit topic kun je je opgeven voor de FOK-rubriek. Als er genoeg namen zijn wordt er in een apart topic een poll gestart met daarin enkele usernames. Jullie als community kunnen stemmen op de persoon wie volgens jullie een diepgaand interview moet verdienen.

Interactie
Zowel FOK!TV als UVDM hebben weinig interactie (gehad) van de community. Tijd om dit ook te veranderen. Wat kunnen jullie allemaal doen voor deze nieuwe rubriek?Voor het antwoord op deze vraag en meer informatie over dit nieuwe item, kijk dan in het desbetreffende topic en geef je op!


© shiznuts