FOK! presenteert de Voetbalmanager 2009/2010

Nan (NanKing)
Het heeft even geduurd, maar het is eindelijk zover. Met trots presenteert FOK! de vernieuwde Voetbalmanager! De Eredivisie is inmiddels alweer gestart, maar de start van de manager werd uitgesteld, vanwege een aantal problemen die nog opgelost moesten worden.

In het seizoen 2007/2008 was er voor de laatste keer een Voetbalmanager, die erg veel problemen kende. We kozen er uiteindelijk voor om een nieuwe manager te laten ontwikkelen. Hierdoor was het echter niet mogelijk om gedurende het afgelopen seizoen een manager te draaien. We hopen echter dat de nieuwe variant veel goed zal maken.

Het spelconcept is hetzelfde gebleven, maar de voorkant van de manager heeft, zoals jullie wellicht gezien hebben, een metamorfose ondergaan.

Om jullie in de gelegenheid te stellen om te wennen aan de nieuwe lay-out, hebben we er voor gekozen om pas vanaf speelronde 5 (27 augustus) in de Eredivisie punten uit te gaan delen. Tot die tijd is de transfermarkt nog volop in beweging, dus kan er nog van alles gebeuren. In de tussentijd kan je voor jezelf gaan uitzoeken wat je ideale team is om mee te starten.

Verder willen we jullie nog mededelen dat de database in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 augustus om technische redenen kortstondig gesloten zal zijn. In deze periode is het wel mogelijk om je team aan te passen, maar kun je de wijzigingen niet opslaan. Houd hier dus rekening mee.

Kun je niet wachten om je team samen te stellen? Klik dan hier!  

Om direct naar de FOK! Voetbalmanager te gaan, klik je hier!

Wil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan hier!  Tot slot willen we je komend seizoen veel succes wensen. En uiteraard ook veel plezier met de vernieuwde Voetbalmanager van FOK!

Voor meer sportnieuws kijk je natuurlijk op FOK!sport