FOK! Asielactie 2009

Nan (NanKing)
 bannert

De Asielactie, welke nu al voor het derde jaar wordt gehouden door een aantal dierenliefhebbende FOK!-users, gaat weer van start! Het gekozen doel dit jaar is Stichting Dierenthuis, een soort 'sterfhuis voor dieren'. Maar dat klinkt negatiever dan het is, want honden en katten die het zwaar hebben gehad in hun leven en die weinig kans hebben op adoptie in een normaal asiel, vinden hier een permanente plek en worden verwend. Meer dan 500 katten en 50 honden, voornamelijk verwaarloosd en mishandeld, vinden hier een blijvend thuis en mogen hier hun laatste jaren in een fijne omgeving slijten, omdat zij al teveel narigheid hebben meegemaakt.

Stichting Dierenthuis bestaat volledig uit vrijwilligers, zowel beheerders als alle medewerkers/helpers.

Waar voorgaande jaren aan de donateurs van de Asielactie voornamelijk mandjes, dekens en dierenspeelgoed werden gevraagd, is er nu veel behoefte aan schoonmaakmiddelen en blikvoer. Door middel van onze actie willen de FOK!-users er voor zorgen dat er geld binnenkomt om grote hoeveelheden Dettol, vuilniszakken, wegwerphandschoenen, waspoeder e.d. aan te schaffen voor Stichting Dierenthuis. Ook zal er voor een deel van het geld een cheque worden overhandigd aan deze geweldige stichting, die zij naar eigen keuze aan de dieren kunnen besteden, bijvoorbeeld aan vers vlees. Met dit bedrag zal dan een dier van de stichting worden geadopteerd, dat daar zal blijven wonen maar dat dan toch een beetje ons gezamenlijke FOK! huisdier wordt!

In sticky topic  in Flora en Fauna lees je hoe je kunt meedoen aan de actie. Je kunt kiezen uit het doneren van een van de twee genoemde pakketten ter waarde van 5 of 10 euro, maar ook een vrije donatie doen van welk bedrag men dan ook maar missen kan.

pietpootje
Piet Pootje, een oude zwerfkat mag eindelijk genieten van zijn oude dag.