Wijzigingen in de FP-crew (mei+juni)

Michel (OA)

De afgelopen twee maanden hebben er weer veel wijzigingen plaatsgevonden in de FP-crew. Helaas zijn er zestien mensen vertrokken, maar we hebben ook vijftien nieuwe crewleden mogen verwelkomen. Onder de streep moeten we het dus met één persoon minder doen.

De aanwas bestaat uit één reviewer, drie columnisten, vijf nieuwsposters en zes moderators. Daarnaast zijn vier redactieleden van functie veranderd. Drulovic, kwiwi en superworm zijn voortaan donkerblauw en mogen zich Eindredacteur noemen. Remote is afgelopen maand gestopt met zijn ER-taken en is nu weer nieuwsposter.

In feite verandert er voor de nieuwe ER's Drulovic en superworm vrijwel niets; zij ondersteunen DriekOplopers reeds op diverse gebieden, maar vanaf nu hebben ze een aantal extra rechten. De lege plaats die Remote achterliet in de nieuwssectie van de FP, is opgevuld door kwiwi.

De wijzigingen op een rijtje:

Nieuwsposters: Aquax, dennis00, Palestrina, RCHPeter en Vilano
Reviewers: Asta
Columnisten: AntonioBandito, NaatjeNaaitje en Ton-Deuse
Moderators: DengueFever, DrumstickNL, LaCokaFamilia, MarkyB, Olment, s.b.dijkstra
Nieuwe Eindredacteur: nieuws: Kwiwi
Nieuwe Eindredacteur: Columns: drulovic en superworm
Nieuwsposter Frontpage: Remote


Tot slot de vertrokken crewleden, die we hierbij bedanken voor hun inzet.
Ared, Bart, Cheetah, crumpet, E-Lise, floxje, freeflyer, Frenker, Geheugenspel, Gitaarmat, Magpie, olala, Rajko, Renesite, SjaakSjofel en Spindoctor_.