[Actie] Win hét boek over Hell's Angels

Nan (NanKing)
banner
Sinds kort is De Geschiedenis van Sonny Barger en de Hell's Angels Motorcycle Club verkrijgbaar en FOK! mag in samenwerking met Schuyt & Co./ Just Publishers vijf exemplaren van dit legendarische boek weggeven!

Voor alle tienduizenden motorrijders en vrijheidszoekers is er nu de definitieve geschiedenis van de Hell’s Angels, de meest legendarische motorclub ter wereld. Founding member Ralph ‘Sonny’ Barger schreef de enige echte en authentieke geschiedenis van ‘zijn’ Hell’s Angels Motorcycle Club (HAMC). Hij biedt de lezer een fascinerende blik achter de schermen. Barger weet waarover hij schrijft, want hij was er vanaf het allereerste begin bij. Zijn boek staat vol verhalen over ronkende motoren, kleurrijke figuren, mooie vrouwen, wilde feesten en hoge snelheden.

barger
Hell's Angels nemen boek in ontvangst

Barger schreef een unieke geschiedenis over loyaliteit en verraad, vriendschap en broederschap. Centraal staat de zucht van iedere Hell’s Angel naar de ultieme vrijheid. Hell’s Angel is geïllustreerd met vele unieke foto’s, vaak uit privé-verzamelingen en gemaakt door bekende fotografen.

boek

Wil jij kans maken op één van de vijf exemplaren van dit boek? Ga dan snel naar het actietopic op het forum!.