[Actie] Win! The Thin Blue Line

Nan (NanKing)
FOK!weblog mag in samenwerking met distributeur B-motion vier dubbel-DVD's weggeven van The Thin Blue Line. Een komische serie met in de hoofdrol Rowan Atkinson.

Rowan Atkinson speelt de rol van inspecteur Raymond Fowler die een team onder zich heeft waarvoor normaal gesproken iedere politie-inspecteur zijn ogen uit de kop zou schamen. Maar inspecteur Fowler weet met zijn mensen veel dingen op te lossen, dit tot ergernis van de recherche die vindt dat de gewone politie niet geschikt is om zaken op te lossen. Aan het hoofd van de recherche staat Derek Grim die het team van Fowler geen blik waardig gunt, maar toch altijd weer met ze geconfronteerd wordt. Fowler vindt dat zowel de recherche als de politie gelijkwaardig zijn en dus moet Grim niet zo zeuren. Dat alles bij elkaar, samen met een nicht, een geëmancipeerde moslima, een vrouw die sex wil met Fowler en humorloze neger zorgt er voor dat je een hilarische avond beleefd. 

Wil je kans maken op een van de DVD's dan dien je HIER! in exact tien woorden, op een zo origineel mogelijke manier het karakter van Raymond Fowler te omschrijven.
thin blue line