[Actie] Win Samenwonen met hem en haar!

Nan (NanKing)

FOK! geeft in samenwerking met Uitgeverij Deltas vijf boekjes weg over de perikelen van het samenwonen. Auteur en cartoonist Alex Hallatt schreef twee boekjes over samenwonen, Samenwonen met hem en Samenwonen met haar. In deze boekjes wordt op humoristische wijze uitgelegd en verteld wat je allemaal kunt verwachten als je besluit om samen te gaan wonen.

Behalve het geweldige feit dat jullie nu op elkaars lip zitten, zijn er nog een aantal dingen om rekening mee te houden. Vechten om de afstandsbediening, rondvliegende teennagels, frustratie over het huishouden en meningsverschillen over de financiën zullen jullie snel bekend in de oren klinken

 hemhaar

Ga nu naar het Relatie en Psychologie forum en maak kans op de boekjes. Schrijf een verhaal waar jij denkt tegen aan te lopen als je samen gaat wonen. Heb je al eerder samengewoond? Schrijf dan een paar leuke anekdotes en post het in het Topic ! Wil je het liever anoniem doen dan kun je een PM sturen naar de R&P mods . De leukste, grappigste en ontroerendste vijf inzendingen zullen gekozen worden middels stemmen via het topic. .

Wees er snel bij want de inzenddatum loopt tot woensdagavond 22:00!