FOK!sport is op zoek naar jou

Sjors (Sj0rSz)

FOK!sport bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers, die elke dag een grote hoeveelheid sportnieuws op de sportsite plaatsen. Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen, dus nieuwe redactieleden zijn meer dan welkom. We streven er namelijk naar om steeds meer sporten te gaan behandelen.

Redactieleden

Heb jij een goede beheersing van de Nederlandse taal en ben je iemand die het leuk vindt om over Formule 1, Voetbal, Wielrennen of andere sporten te schrijven? Dan is deze functie zeker wat voor jou.

Als nieuwsposter kom je in een gezellig team van enthousiaste medewerkers terecht. Op het internet ga je op zoek naar geschikt sportnieuws, dat je vervolgens op onze website gaat posten. Verder heb je ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld een verslag van een voetbalwedstrijd, Formule 1-race of wielercriterium te maken.

De eisen voor deze functie zijn beperkt. Het minimaal aantal posts per maand ligt op dertig. Als je elke dag één bericht maakt, dan haal je dit makkelijk.

Denk jij de persoon te zijn die ons team kan versterken? Stuur vandaag nog een mail naar sport@fok.nl o.v.v Sollicitatie redactielid. Vergeet niet je username, je leeftijd en de tijden waarop je nieuws kan plaatsen te vermelden. Misschien mogen we jou over een paar weken wel als redactielid verwelkomen.

Moderators

Deze functie is nieuw op FOK!sport, dus hier hebben we een aantal mensen voor nodig. Als moderator richt je jezelf voornamelijk op de reacties, die onder de berichten worden geplaatst. Soms is het noodzakelijk dat hier wordt ingegerepen, voordat het helemaal uit de hand loopt.

Kan jij objectief oordelen of denk jij geschikt te zijn voor de functie van moderator? Stuur je username, je leeftijd en je motivatie dan naar sport@fok.nl o.v.v. Sollicitatie moderator. Misschien ben jij dan wel één van de nieuwe moderators.