[Prijsvraag] Voorspel het weer tijdens oud en nieuw!

 

 

In het weersvoorspellingstopic van het forum DE (De Elementen: Onstuimige Aarde) voorspellen we wekelijks het weer. We zijn alweer toe aan de 100e voorspellingsronde en die valt toevalligerwijs samen met de jaarwisseling!

Daarom kun je dit keer zowel in FEE als in DE het weer op 31 december en 1 januari voorspellen. De beste voorspeller wint het boek Het weer in spectaculaire beelden van Uitgeverij Elmar, ter waarde van € 27,50! Door middel van informatieve teksten en meer dan 250 prachtige foto's verkent dit boek alle aspecten van zowel dagelijkse als extreme weersomstandigheden.

Maar eerst even een temperatuursoverzicht van meer dan eeuw van nieuwjaarsnachten... en een vooruitblik op de aankomende jaarwisseling!

 

 

 

 

 

 

Vanaf tweede kerstdag krijgen we bezoek van koning winter. De temperaturen zullen vanaf dan nauwelijks meer boven nul uitkomen. Mogelijk houdt die winterperiode aan tot en met de jaarwisseling. Op deze termijn is de onzekerheid groot, maar zacht zal het waarschijnlijk niet worden. De kansen op neerslag (sneeuw) zijn vooralsnog vrij klein. Tot zover de computermodelletjes, nu mag jij voor Piet Paulusma gaan spelen

klik hier om verder te lezen!