[Actie] Doe mee aan de FOK! schaatsquiz

Het langebaanschaatsen is dit weekend begonnen met het Nederlands kampioenschap afstanden in Heerenveen. En voor de schaatsfans op FOK! hebben we gedurende het gehele seizoen de FOK! SchaatsQuiz. In samenwerking met Trendis maak je kans op een van de in totaal 65 prijzen die er te winnen zijn.

Op de zondag van elk schaatsweekend, als een NK, EK, WK of wereldbekerwedstrijd is geschaatst, worden er op FOK!sport en het Sportforum drie vragen gesteld. Die vragen kunnen over het schaatsweekend gaan, maar ook over eerdere gebeurtenissen bij het langebaanschaatsen. De antwoorden kunnen naar ons worden gestuurd per pm of mail. Per goed antwoord kan er 1 punt worden verdiend.

De tien users die het meest aantal punten hebben aan het eind van de maand, winnen een prijs. Mochten er meerdere users met hetzelfde aantal punten zijn, dan zal er worden geloot. Aan het begin van iedere maand zetten we het puntenaantal weer op nul zodat iedereen evenveel kans maakt op een van de prijzen.

Als een user in een van de maanden de eerste prijs wint, dan maakt hij of zij in de resterende maanden geen kans meer om wederom eerste worden. Voor de rest mag iedereen elke maand meedoen.

De prijzen die je elke maand kan winnen:

De winnaar krijgt een paar noren, een winterjack, een sporttas en handschoenen
De nummer twee wint een traininingspak
De nummers drie en vier van elke maand winnen een schaatsbroek
De nummer vijf van elke maand wint een joggingpak
En de nummers 6 t/m 10 gaan naar huis met een sporttas