Student slapend rijk met webcam

FOK!radio (FOKradio)
Voor de mensen die meteen naar FOK!radio willen luisteren: klik hier.

Slapend rijk worden, wie wil dat nu niet. Maar de Zoetermeerse student Yde van Deutekom denkt het toch echt te kunnen doen. Na eerder al vanuit bed uitgezonden te hebben, zendt hij sinds gisteren zijn complete leven uit via internet. De beelden worden via een laptop en draadloos modem gestreamd op Slapendrijk.nl. Iedereen kan hem sponsoren, en dat heeft al enkele duizenden euro's opgeleverd. Vanavond bellen we in FOK!radio met Yde en vragen we hem natuurlijk hoe hij op dit idee is gekomen en of hij geen waarde hecht aan zijn privacy. Luisteren dus, vanavond live vanaf 20:00 uur!

Zou jij jezelf 24 uur per dag bloot stellen op internet voor een sloot geld? Of vind je het een belachelijk idee? Stem hier op de poll (rechts onder in beeld).

Ze was lang ForumAdmin en veel FOK!kers kenden haar. Maar toen kwam er een topic dat ze naar het ziekenhuis moest en sindsdien heeft niemand meer wat van haar gehoord. Veel mensen maakten zich zorgen over haar. Maar we hebben haar gevonden, en in ons item 'Hoe is het nu met?' leggen we dus contact met CartWoman. Vanavond hoor je hoe het met haar is.

TheGrandWazoo trapte vorige week af als columnist, maar vanavond hoor je een andere. Deze vrouw is bekend op het forum en schuwt harde meningen niet. Vanavond haar eerste column. Natuurlijk hoor je ook het laatste nieuws over FOK!.

Sommige dingen veranderen nooit. Zo kun je uiteraard mee praten via ons irc-kanaal #fokradio. Het kan ook via Skype. Je kunt ons bellen op actionradiolive. Uiteraard kun je ook zelf de muziek aanvragen.

Meteen luisteren?

FOK!radio is te horen op het internetstation ActionRadio, waar nu al non-stop muziek te horen is. Klik hieronder op het logo van de mediaspeler die je gebruikt om in te schakelen.


Winamp

Winamp / Itunes

Windows Media Player
Windows Media Player
AAC
Winamp / AAC


Tegenwoordig kun je ook luisteren als je een PDA/mobiele telefoon hebt met GPRS verbinding. Ga dan naar de speciale PDA-site.

Veel luisterplezier!