FOK!kers doen huisdieren in de was

Janet (Janetje)
Icoon SitenewsDe lente komt er alweer bijna aan, en dat is voor veel huisdieren een feest. Lekker buiten kunnen spelen, andere dieren achterna zitten, en voornamelijk flink vies worden. Voor de baasjes is dat laatste wat minder leuk; die moeten de beesten weer schoon zien te krijgen.

De mensen achter www.dogsetc.nl hebben daar wat handigs op gevonden. Zij hebben een aantal shampoos en verzorgingsproducten ontwikkeld om te zorgen dat je hond of kat er weer frisjes bij loopt. Proefdiervrij getest, zeepvrij, 100% natuurlijk, en het belangrijkste: er zit een hippe verpakking omheen. Wat wil je huisdier nog meer?

Het leek de modjes in het Flora en Fauna forum daarom eens leuk om te testen hoe goed deze producten nou eigenlijk werken. In samenwerking met Dogsetc stellen zij een aantal producten ter beschikking om uit te delen, zodat de users zelf kunnen testen of het ook echt zo goed werkt. Uiteraard wordt als tegenprestatie wel gevraagd om een review met foto's te maken van de wasbeurt, zodat er ook voor de andere users nog wat te lachen valt.

Heb jij ook van die gruwelijk vieze huisdieren en zou je wel eens zo'n hondenshampoo of kattenschuim willen testen? Kom even kijken in dit topic en meld je aan!