FOK! zoekt de beste foto van 2007

Nolius
Icoon Sitenews - ForumOok in 2007 loopt men massaal met digitale camera's rond. Alles wordt vastgelegd en op internet gezet. Naast de gewone maandelijkse fotowedstrijden in het Fotografieforum is er ook dit jaar weer een wedstrijd om te bepalen welke user de mooiste foto van 2007 heeft gemaakt.

In het subforum Fotografie is deze wedstrijd onlangs weer begonnen. Het insturen van jouw beste foto kan tot vrijdag 18 januari 2008 22.00 uur. Daarna zal een stemronde volgen waarin elke user kan stemmen.

Ook dit jaar is er weer een prijs te winnen! Vorige jaar won woutf een foto op linnen. En dat is de dezelfde prijs die ook dit jaar te winnen is, verzorgd door Herinneringenoplinnen.nl. De winnende user krijgt zijn of haar ingestuurde foto op een linnen doek van 40 bij 40 centimeter.

Heb jij in 2007 ook zo veel je camera in je hand genomen? En heb jij ook net die ene foto geschoten waar iedereen in je omgeving weg van was? Beproef dan je geluk in deze fotowedstrijd! Kijk voor de spelregels en overige informatie (ook voor informatie over Herinneringenoplinnen.nl) in het centrale wedstrijdtopic.

Wil je meepraten over de wedstrijd of een aantal van je foto's laten zien? Dat kan in het wedstrijddiscussietopic

Let op: lees eerst goed de regels in de openingspost van het centrale wedstrijdtopic voordat je jouw foto instuurt, anders is je inzending misschien ongeldig.

De winnende foto van vorige jaar kun je hier bekijken.