Wedstrijd: de mooiste foto van 2006

Jeroen (steenz)
Icoon Sitenews - Forum In het subforum Fotografie is onlangs de verkiezing van de mooiste foto van 2006 van start gegaan. Het insturen van jouw beste zelfgemaakte foto kan nog tot 5 januari 2007. Daarna volgt een ronde waarin elke user zijn stem uit kan brengen. De inzending met de meeste punten wint - naast de eeuwige roem - een leuke prijs!

Vorige jaar won ChatChewBacca nog een abbonement op het tijdschrift Zoom.in. Dit jaar wordt de prijs verzorgd door Herinnering op Linnen. Dit bedrijf is de grootste aanbieder van linnen fotoschilderijen op internet. Zij printen foto's op linnen en spannen die vervolgens op een houten frame waardoor er een prachtig en persoonlijk fotoschilderij ontstaat. De winnende user krijgt zijn of haar ingestuurde foto op een linnen doek van 40 bij 40 centimeter!

Heb jij in 2006 een mooie foto gemaakt en ben je benieuwd wat andere FOK!kers er van vinden? Of wil je gewoon winnen? Kijk dan voor de spelregels en overige informatie (ook voor informatie over Herinnering op Linnen) in het centrale wedstrijdtopic of in het discussietopic.

Let op: lees eerst goed de regels in de openingspost van het centrale wedstrijdtopic voordat je jouw foto instuurt, anders is je inzending misschien ongeldig!


De winnende foto van vorig jaar van ChatChewBacca (klik voor een grotere versie)