FOK! zoekt nieuwsposters!

Ferry (Veerboot)
Icoon Sitenews - Join the crewHeb je een goede taalbeheersing en lijkt het je leuk om mee te werken aan een site die per dag door tienduizenden unieke gebruikers gelezen wordt? Kortom: lijkt het jou leuk om nieuwsposter op FOK! te worden? Lees dan zeker even verder! We zoeken namelijk weer enthousiastelingen voor het nieuwsgedeelte van de FOK!frontpage.

We zijn deze keer speciaal op zoek naar mensen die willen posten in de categorieën opmerkelijk, film, muziek, showbizz, digital, x-factor en/of (populair) wetenschappelijk. Spreekt dit jou niet aan, maar wil je toch graag nieuwsposter worden? Dat is mogelijk, want we zijn ook op zoek naar mensen die in de ochtenduren (tussen zes en negen uur) actief kunnen zijn.

Lijkt het jou leuk om mee te werken en denk je dat je geschikt bent? Stuur dan voor zondag 24 september om 23.59 uur een mailtje naar frontpage@fok.nl. Vermeld in het mailtje je username, een korte beschrijving van jezelf, in welke categorie(ën) je nieuws wilt plaatsen, de uren van de dag dat je (over het algemeen) beschikbaar bent en het aantal berichten dat je op weekbasis denkt te kunnen plaatsen (bedenk dat de berichten herschreven moeten worden).

Namens de FOK! FP-crew,
steenz en Veerboot (Eindredactie FOK!frontpage Nieuws)