FOK! Prijswinnaars week 26

Lars (detulp050)
Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! drie keer een prijzenpakket weg ter promotie van de film Tara Road. In dit pakket vind je het boek 'Het huis op Tara Road' van Meave Binchy en de DVD Ladies in Lavender. Het goede antwoord op de prijsvraag is "4 keer" en dit zijn de winnaars:


elineK
gommie
Jogo


Ook gaven we tien prijzen weg van Condoom-anoniem, bestaande uit een Durex-probeerpakket, wat extra condooms en een zakje glijmiddel.
Het antwoord op de vraag moest zijn '8' en dit zijn de winnaars:


Wijnbes
WhiteTwin
studiohans
jongetje-vn-de-nacht
SavageNL
PeRi
DoDie
JFK1980
peterhgv
BlackSpark

Tot slot maakte je ook nog kans op kaarten voor Artquake op 8 juli. Elke winnaar krijgt twee kaarten en je wordt per mail hierover benaderd. Het goede antwoord op de vraag moest zijn 'Green Lizard' en dit zijn de winnaars:


Hazzz-E
metalheadBOC
yveZ
Lindsey110
theo466


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.