FOK!sport zoekt sportposters

Olga (Nuongirl)
Icoon Sitenews - SportVoor FOK!sport zijn wij op zoek naar nieuwe nieuwsposters. Ben jij sportfan, en dan maakt het niet uit of je F1-fan, voetbalfan of honkbalfan bent, schrijf je goed Nederlands en lever je graag een bijdrage aan een leuke site, dan ben jij degene die we zoeken.

Met een enthousiast team van momenteel ongeveer 20 mensen schrijven we sportnieuws en werken we aan de ontwikkeling van nieuwe onderdelen. We hebben als basis een viertal onderdelen, een sportsite, een voetbalmanager, een wielermanager en een Formule 1-manager. Het werken hieraan levert geen geld op, maar wel veel plezier en voldoening. Je werkt mee aan het continu verbeteren en bijhouden van een deel van FOK!, dat nog een enorme groeipotentie heeft en die potentie stapje voor stapje waar maakt. Daarnaast zijn we weliswaar één van de kleinere onderdelen van FOK!, maar voor iedere sportliefhebber wel het leukste onderdeel.

Binnen onze crew zal je voornamelijk werken aan het schrijven van sportnieuwsberichten. Dat kan zijn voor de hoofdsite van FOK!sport of voor de voetbalmanager, F1manager of wielermanager. We verwachten lekker leesbare, feitelijke kloppende berichten in goed Nederlands. Qua aantallen stellen we geen al te hoge eisen met 30 nieuwsberichten per maand.

Ben jij dus een dergelijke sportliefhebber en zou jij graag mee willen werken aan de verschillende onderdelen van FOK!sport, schrijf dan voor 19 april een mail naar sport@fok.nl waarin jij omschrijft wat je voor FOK!sport kan betekenen. Vermeld hierin duidelijk je naam, je leeftijd, je nickname op FOK!, naar welke sporten je interesse uitgaat en de tijden waarop je aanwezig zou kunnen zijn. Daarnaast zien we graag bijgevoegd een herschreven recent nieuwsbericht over de sport waar je voorkeur naar uitgaat.