FOK! Prijswinnaars week 50

Jeroen (steenz)
Afgelopen week gaven we weer een aantal prachtige prijzen weg op de Frontpage. Allereerst kon je de ultieme lady-phone winnen, de Motorola V3 RAZR Pink. Je moest daarvoor weten dat de telefoon 13.9 (of 14) mm dik is. Deze telefoon is gewonnen door:

Puttenoar


Ter ere van de dvd-release van het eerste seizoen van Desperate Housewives mochten we bovendien een workshop koken voor 2 personen weggeven. Om hiervoor in aanmerking te komen, moest je weten dat zo'n workshop normaal 75 euro per persoon kost, en dat Felicity Huffman het personage Lynette speelt in de serie. De winnaar daarvan is:

pillenboer


Tot slot mochten we nog vijf maal de dvd van het vierde deel uit de American Pie serie (Band Camp) weggeven. Daarvoor moest je weten dat de dvd in de trailer gebruikt wordt om een set billen te censureren. Deze dvd's zijn gewonnen door:

-NN-Gurb
Gladys
rkcoa
SpankmasterC
YggY


Alle winnaars zullen hun prijzen zo spoedig mogelijk toegestuurd krijgen, met uitzondering van pillenboer. Die zal later deze week nog bericht ontvangen per e-mail.

Iedereen namens de hele FOK!crew natuurlijk gefeliciteerd! Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons e-mailen.