Wijzigingen in de FP-crew (september)

Jeroen (steenz)
Icoon SitenewsZoals jullie van ons gewend zijn geven we jullie iedere eerste dag van de nieuwe maand een overzichtje van de crewwijzigingen van de maand daarvoor. Met het komen van de eerste dag van oktober is het dus voor ons weer tijd om een overzicht te geven van de wijzigingen van september:

Afscheid
Zoals bijna iedere maand hebben we weer afscheid moeten nemen van een aantal crewleden. Zo vertrokken helaas zowel The_Duce als eSSe bij de nieuwsposters. Bij de columnisten vertrok Tyberius. Allemaal nogmaals bedankt voor jullie inzet!

Welkom!
Gelukkig werden veel lege plekken direct alweer opgevuld. PekingDuck zal voortaan ook nieuwsberichten voor de FP schrijven. Ook _moder8or_ kwam korte tijd nieuwsposten, maar hij is inmiddels alweer overgestapt naar de FP-moderators, wat zijn naam ook meer eer aan doet. Bij de FP-moderators mochten we ook SpeedyRich verwelkomen. Daarnaast gaan zowel Baraja als RayMania naast hun hoofdtaken parttime berichten op de FP plaatsen. Het gat dat Tyberius achterliet bij de columnisten is inmiddels opgevuld door titi. Allen nogmaals welkom bij de crew, en veel succes met jullie (nieuwe) functies!

Eindredactie
De samenstelling van de Eindredactie is afgelopen maand ook gewijzigd. Na zich anderhalf jaar ingezet te hebben als Eindredacteur voor de reviews op de FP, heeft miss_bleu haar Eindredactie-taken neergelegd. Ze zal gelukkig nog wel blijven reviewen. Als vervanging is gr8w8 gekozen.