Wijzigingen in de FP-crew (januari)

Ferry (Veerboot)
Ieder begin van de maand geven we jullie een overzicht van de wijzigingen in de FP-crew van de maand daarvoor. Deze keer dus de wijzigingen van januari.

Afscheid
In januari namen we afscheid van nieuwsposters FatalException en Flem. Ook kLowJow stopte als FP-crew. Verder verlieten reviewer Tony_Montana67, columnisten iteejer en Vampier en columnist/FP-moderator Reya ons. Wij willen hen allen heel erg bedanken voor hun werk in de FP-crew en wellicht dat we enkelen in de toekomst weer zullen zien terugkeren!

Welkom!
Natuurlijk verlieten niet alleen mensen de FP-crew, maar kwamen er ook weer heel wat nieuwe gezichten bij. Allereerst hebben we uit de laatste sollicitatieronde voor nieuwsposters een zestal nieuwe nieuwsposters weten te selecteren: Flumina, Homie, LeisureSuitLarry, RMN, sbientje en Twired. Ook zijn forummodjes sizzler, static en Isabeau parttime gaan nieuwsposteen, iets dat ook geldt voor games.fok.nl-crewlid Vagere_Hein (die gamesnieuws op de FP zal gaan plaatsen).

Verder verwelkomen we een vijftal nieuwe columnisten op de FP: Ared (politiek), Dysonius (politiek), Jellex (media en algemeen), Joost-mag-het-weten (sport) en Xebrozius (media en algemeen). TimmyAsd stopte vorige maand nog als nieuwsposter, maar is nu teruggekeerd als FP-moderator. Morpheus2002, tot slot, is gestopt met zijn werkzaamheden op sport.fok.nl en is nu van parttime FP-moderator naar fulltime FP-moderator gegaan.

Wij willen iedereen natuurlijk een hartelijk welkom heten en wensen hen allen heel veel succes toe met zijn of haar (nieuwe) taak!