Winnaar Nachtlicht-schrijfwedstrijd

Bas (Tha_BlonT)
Het afgelopen half jaar is er door FOK! en het literaire NCRV-radioprogramma Nachtlicht een schrijfwedstrijd gehouden. Uit alle weekwinnaars werden de vier besten gekozen die uiteindelijk door Manon Uphoff en Arthur Japin werden beoordeeld. Deze weekwinnaars zijn afgelopen maand verschenen op de columnsectie van de FP. Afgelopen zondag werd in de laatste uitzending van Nachtlicht het winnende verhaal gekozen. De uiteindelijke winnaar is onze eigen Francesca geworden. Van harte gefeliciteerd daarmee!

Francesca schreef al enige tijd voor de weblog en is sinds korte tijd ook vaste columnist geworden op de FrontPage. Haar winnende verhaal is hier te lezen. In de laatste uitzending van Nachtlicht die hier te beluisteren is Francesca geinterviewd en heeft Manon Uphoff haar verhaal voorgelezen (tweede uur en dan een half uur verder spoelen).

FOK! bedankt de NCRV voor de samenwerking en bedankt ook alle users die hun pennen hebben geslepen en het de jury elke week weer moeilijk maakten. Aangezien het doek voor Nachtlicht is gevallen, zal er volgend jaar geen identiek vervolg zijn, maar gezien het succes op het literatureluurs forum zal een ander format zeker niet ondenkbaar zijn.