[update] FOK! vandaag te gast bij 3FM

Peter Breuls
FOK! is vandaag te gast in de ochtendshow van Giel Beelen. Stefan, oftewel SunChaser, vertelt tussen 7.00 en 8.00 uur over de geschiedenis en de toekomst van FOK!, maar ook onderdelen als het Forum en de Frontpage komen aan bod.

Giel Beelen en FOK! gaan al vijf jaar terug. Giel komt al sinds het begin in 1999 op de site en besteedde reeds in zijn nachtuitzendingen aandacht aan FOK! En de FOK!kers houden al vijf jaar lang de ontwikkelingen rond de DJ in de gaten. Wie zoekt op "Giel Beelen" vindt op het Forum meer dan veertig topics over de altijd spraakmakende radiomaker. En ook op de Frontpage lees je altijd het laatste nieuws over de 3fm-DJ.

Tijdens de uitzending worden er opnames gemaakt voor FOK-tv, die je binnenkort kunt bekijken. Wil je weten hoe Giel zijn ochtendshow maakt? Dat kan, want op 13 september kun je erover lezen in exclusieve reportage op de Frontpage.




De ochtendshow van Giel Beelen begint om zes uur en is te beluisteren op 3FM. Ook daarna is het programma nog na te luisteren op de stream. Op giel.vara.nl vind je de details.

Update
Luister de uitzending nu terug! Je hoort in de fragmenten alleen de stukken die interessant zijn voor FOK! Geen muziek dus. Luisteren kan door op een van de onderstaande links te drukken:
06:00 - 07:00 uur: Luister hier
07:00 - 08:00 uur: Luister hier
08:00 - 08:30 uur: Luister hier
08:30 - 09:00 uur: Luister hier