5 jaar FOK! T-shirt Ontwerp Wedstrijd!

Angel (Angelic1)
Zoals je wellicht al gelezen hebt, bestaat FOK! dit jaar vijf jaar. Dit zal op 4 september "gevierd" worden met een grootse FOK! Meeting in Utrecht. Voor degenen die naar deze meeting gaan, zal er een exclusief souvenier beschikbaar zijn in de vorm van een T-shirt en/of voor de dames een Topje die tegen een geringe bijdrage te bestellen is. Let op: de t-shirts worden dus exclusief voor de meetingbezoekers.

Graag willen we jullie creatieve geesten aan het werk zetten en jullie uitdagen om een leuk "5-jaar FOK!" ontwerp te maken. De T-shirts en tops zullen de kleur Sand hebben; en de bedrukking mag uitgevoerd worden in 2 kleuren. Let op: de uiteindelijke bedrukking moet aangeleverd worden als .EPS bestand. Stuur echter je inzending in als .JPG bestand en zorg dat je de .EPS (max A4 formaat) achter de hand hebt, mocht je het winnende ontwerp hebben dan kan deze probleemloos uitgevoerd worden. De shirts worden gezeefdrukt. Hou er dus rekening mee dat er niet te veel verlopen in je ontwerp zitten, want dit is met zeefdruk niet goed realiseerbaar. Het FOK! logo vind je hier

De winnaar ontvangt uiteraard een t-shirt of top (naar keuze) met zijn/haar ontwerp er op helemaal gratis! Mail je creatieve idee voor 16 juni naar angel@fok.nl met als subject "FOK! 5 jaar t-shirt". De jury zal bestaan uit leden van het 5-jaar organisatie commitee en oppergoeroe Danny.

Update: Nog precies een week om je inzending in te sturen, dus je maakt nog steeds kans! Mail dus snel je ontwerp.