FOK! en NCRV organiseren verhalenwedstrijd

Jan-Willem (Eb)
Met ingang van 1 februari 2004 organiseert FOK! in samenwerking met het literaire NCRV-radioprogramma NachtLicht een verhalenwedstrijd.

FOK! users en NachtLicht-luisteraars worden van harte uitgenodigd om een kort verhaal (maximaal 350 woorden, twee keer zo lang als de tekst van dit bericht) te schrijven, geïnspireerd door het thema 'Liefde'.

Inzendingen kunnen worden geplaatst in de weektopics in het Literatureluurs forum.

Wekelijks op donderdag wordt het beste verhaal geselecteerd door de redactie van NachtLicht en voorgelezen in de radio 1-uitzending op zondagnacht. Het is na te lezen/luisteren op http://www.nachtlicht.nl. Deze weekwinnaars worden in augustus beoordeeld door een jury van gevestigde auteurs. In de uitzending van 30 augustus wordt de winnaar bekendgemaakt van Het LiefdesVerhaal 2004!

Het staat je vrij om te kiezen voor fictie, non-fictie, een essay of een column, als het maar over liefde gaat. Iedere week heeft een eigen subthema, dat als inspiratie kan dienen. Je bent niet verplicht het subthema te volgen. Gedichten en andere poëzievormen zijn uitgesloten van deelname. Over de keuze van het beste verhaal wordt niet gecorrespondeerd.