Interview: Stel vragen aan Humberto Tan

Angel (Angelic1)
De afgelopen weken zijn er al een aantal presentatoren de revu gepasseerd, waaraaan jullie als lezers vragen konden stellen. Zo hadden we Frits Wester en Jack Spijkerman. Deze week is het de beurt aan:


Humberto Tan


Humberto Tan is, na een afgeronde rechtenstudie aan de Universiteit van Amsterdam, in 1991 in dienst getreden bij de AVRO. Hij begon als redactielid en werd later presentator van het televisieprogramma 'Forza'. Om zijn ambities in de advocatuur te onderstrepen, werkte Humberto een jaar als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor met een commerciële praktijk in Amsterdam. Maar de mediawereld bleef trekken. Hij kwam als freelancer bij de NOS en werd presentator en bureauredacteur van 'Studio Sport' en het 'NOS-Journaal'. De laatste functie heeft hij vervuld tot 1 januari 2000. Vandaag de dag kennen we Humberto Tan als één van de belangrijkste gezichten van 'Studio Sport'. Ook als auteur heeft Humberto zich gemanifesteerd. Begin 2000 heeft hij zijn eerste (voetbal)boek uitgebracht onder de naam 'Het Surinaamse Legioen'. Tan is een aantal malen per jaar te zien op informatieve bijeenkomsten in het land waar hij fungeert als presentator, interviewer, gastspreker of discussieleider. Humberto Tan is als dagvoorzitter enerzijds deskundig en inhoudelijk en anderzijds los en humoristisch.

Heb je een vraag voor Humberto Tan, stel deze in het forum of mail deze naar angel@fok.nl De leukste vragen zullen wij aan Humberto stellen.