[update] FOK! Radio van 22 december

Nolius
Fok! Radioupdate 22:43 uur

FOK! Radio was vanavond alweer voor de achtste keer te horen. Voor iedereen die het niet gehoord heeft of het nog wil naluisteren is er nu een stream beschikbaar.

Klik hier om te luisteren

Originele bericht

Het is alweer maandag voor kerst en dat betekent dat er vanavond weer een verse FOK! Radio op de radio te horen is. En natuurlijk zijn ook wij in kerstsferen. Nolius en SunChaser schotelen je weer een volle uitzending voor.

De studio is vanavond vol. Buiten KixAss, Martijn, Nolius en SunChaser is de meest besproken vrouw op FOK! Radio in de studio. ChrisJX is met de kerst in Nederland en doet vanavond ook de studio in Utrecht aan zee aan. Ze was ook al te gast in de allereerste uitzending van FOK! Radio in september. En nu zal ze de hele uitzending aanwezig zijn. Naast haar komt Golfer weer terug. Twee weken geleden ontdekte hij in de uitzending dat hij een echte radiostem heeft. En die zal hij vanavond opnieuw gebruiken. Ook Bluezz is live aanwezig. Je hoort live hoe ze voor ons nieuwe jingles gaat inspreken en zingen!

Ook hoor je meer over mvt. Hij was als user op het FOK! Forum al erg bekend, maar sinds half oktober zit hij ook de FrontPage-crew. Daarnaast weet hij veel te vertellen over andere users. Dus over dit en veel meer voelen we hem aan de tand. Verder hoor je meer van de crew. Want velen hebben een speciale wens voor alle luisteraars achter gelaten.

Meer over het forum hoor je uiteraard weer van Knut. Hij neemt de afgelopen week op het forum op geheel eigen manier met je door. En we gaan ook weer roddelen. Forumgoeroe is ook deze week weer de Albert Verlinde van FOK! Radio. Natuurlijk hoor je ook weer de column 'SunChaser gaat offtopic' die, zoals de titel al doet vermoeden, door SunChaser zal worden voorgedragen. Hij geeft zijn visie op de week die geweest is.

We gaan vanavond ook weer prijzen weggeven. Deze week kun je kaarten winnen om te gaan wintersporten in SnowDome in Den Haag.

En dan draaien we natuurlijk veel muziek. Dit keer zijn dat de kerstplaten die door jullie zelf zijn uitgezocht via dit topic op het forum, aangevuld met de verzoekjes uit dit topic. Maar ook via de mail, radio@fok.nl, kun je plaatjes aanvragen. De aangevraagde plaatjes waarbij een leuke motivatie gegeven is, hebben voorrang.

Hoe kan ik luisteren?
FOK! Radio is te horen op ActionRadio. Dit station draait nu op proef en begint op 1 januari definitief met uitzenden.

Om te luisteren moet je Winamp, Real Player of Windows Media Player hebben. Het beste kun je luisteren via Winamp. Dit kun je gratis downloaden. Heb je al Winamp? Download dan ook de plug-in 'mp3 pro'. Met deze plugin hoor je de uitzendingen in top kwaliteit!

Vanaf 19:00 uur kun je inloggen! Hieronder vind je de directe luisterlinks Let op: deze zijn anders dan vorige week:
Winamp
Windows Media Player
Real Player

Lukt het luisteren met Winamp niet meteen? Klik dan op een van deze servers:
Stream 1 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 2 (96 kbps, hoge kwaliteit)
Stream 3 (24 kbps, lage kwaliteit)
Met dank aan netMastering.nl
Kom je niet op een van deze servers? Dan zitten deze helaas vol. Toch kun je de uitzending nog horen want deze komt achteraf op de Frontpage te staan.

Reageren?
Wil je reageren op de uitzending? Dan kan dat via een speciaal topic op het forum. Je kunt ook radio@fok.nl toevoegen aan je MSN of naar hetzelfde adres een mail sturen. Oude uitzendingen terug luisteren kan via deze pagina! Daarnaast hebben we ook een irc kanaal: #fokradio!

Veel luisterplezier!

FOK! Radio heeft overigens ook een eigen pagina! Deze kun je hier vinden!