Extra Aktie: RetroMania @ Las Palmas

Angel (Angelic1)
Retro Mania is een gezellige nacht in Club Las Palmas met de allerbeste houseclassics. En op 28 november a.s. is het weer zo ver...



Resident DJ Denniz ontvangt dit keer Marcella en "Mr Lunapark" 2 O'Clock Ron. De laatste is al vanaf het begin betrokken bij de Nederlandse dance-scene en weet als geen ander de juiste sfeer te creëren met zijn uitgebreide collectie classics.

Onder het motto "vroeger was alles leuker, gezelliger en goedkoper" nodigt Las Palmas je uit om weer even terug te gaan naar die spannende tijd van de smileys, de RoXY, de iT en de illegale feesten! De entree bedraagt slechts 5,00 Euro...

Wil jij naar dit waanzinnige feest van a.s. vrijdag? Stuur dan een mailtje naar FOK! Ticket-aktie met als subject "retro mania" en wie weet kom jij dan op de gastenlijst! De minimum leeftijd van Club Las Palmas is 21 jaar.

De volgende editie van Retro Mania is tijdens Viva Las Palmas op 31 december 2003. Tijdens het Oud en Nieuw feest van Las Palmas zullen Ramon, Dwin en Edwin Bazen in het Go Play Café het publiek de hele nacht op houseclassics trakteren.

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Club Las Palmas. Discussieren kan in het Las Palmas topic op het forum.