1 april op FOK!

Danny (FOS4)
Ieder jaar komt het weer terug, de meest vervelende dag van het jaar (samen met de blauwe envelopdag): 1 April.
Wij van FOK! meenden dit jaar eens flink mee te moeten doen en hebben dan ook meteen alles maar eens flink overdone.

Gistermiddag begon de 1 april ellende met het ogenschijnlijk per ongeluk open zetten van het admins en moderatorsforum. (Zie hier, hier en hier). Al snel dachten mensen dat het om een 1 april grap ging, en dus gingen we een stapje verder. ACM was bereid een stukje te tikken, waarna ik een kloon aanmaakte en me als hacker vermomde. Vervolgens plaatste ik her en der wat topics, opende ik onder de naam De.MAN een frontpagebericht en leefde de fp-crew zich uit op een fake-poll.
Uiteindelijk resulteerde dat gisteren in het nogmaals voor korte tijd opengaan van het 'adminforum' en een bericht op de frontpage waarin ik uitlegde dat we gehacked waren.

Tot onze verbazing begonnen meer mensen het te geloven (zoals bv Moenen.org ).

Om middernacht openden we de datingbox zoals geplanned. Helaas voor sommigen was en is dat GEEN 1 aprilgrap trouwens

Vandaag besloten we nog even over-the-top te gaan op de frontpage met diverse berichten over een gijzeling van de FOK!crewleden door onze concollega's
Duidelijk gevalletje 1 april, maar wij konden er zelf wel om lachen

Inmiddels lopen er op diverse plekken op ons eigen forum zowel als bij anderen (let op: de eerste 2 links zijn helaas niet voor iedereen bereikbaar: GoT 1, GoT 2, GoT 3, SGOP) onderwerpen over de 1 aprilgrappen.

Om mensen de gelegenheid te geven e.e.a nog eens na te lezen is in ieder geval het per ongeluk opengegooide 'admins & moderators' forum beschikbaar als archief op http://forum.fok.nl/listtopics.php/47/0.

Het is weer uit met de gein. Voor hen die erin trapten: sorry , voor hen die er niet in trapten maar het wel leuk hebben gevonden: tnx, het heeft nogal wat voorbereiding gekost. Voor hen die het NIET leuk vonden: Jammer

Wij gaan iig alvast de grappen voor volgend jaar plannen

Namens de volledige FOK!crew,
Danny

Update:
De twee links hierboven die niet voor iedereen werken heb ik even gemirrord:
GoT1 en GoT2