Nieuwe Frontpage FAQ en Policy

Timo (HighLander)
Na intern overleg is gebleken dat er ook op de FrontPage behoefte was aan een FOK! FAQ en Policy. Dit om de meest voorkomende vragen te beantwoorden en beginnende users een eind op weg te helpen.
Vandaar dat na heel wat werk door voornamelijk Breuls deze sinds vandaag er dan ook is.


De FAQ bevat onder andere een korte omschrijving van wat FOK! eigenlijk inhoudt en wordt er een overzicht gegeven van de crewleden die achter de schermen aan de FrontPage meewerken, samen met hun ICQ-nummers en mailadressen.

Verder worden de meest uiteenlopende vragen over het reilen en zeilen op de FrontPage beantwoord. Voor vragen betreffende het Forum word dan ook doorverwezen naar de Forum-FAQ. Tussen neus en lippen door ook nog enkele termen duidelijk uitgelegd, en wordt er duidelijk verteld wat er allemaal mogelijk is als je ergens op een artikel op de FP wil reageren.

En natuurlijk wordt ook het moderatie-systeem uitgebreid besproken. Hoe het werkt, hoe wij werken, en wat je allemaal kan doen als je het niet eens bent met de beoordeling of een wijziging van een reactie.

Daarnaast bevat het document ook nog de FOK!user Policy. Oftewel de regels waaraan jullie je dienen te houden en waar je mee instemt als je hier op FOK! actief bent.

Mochten er desondanks nog vragen zijn dan kan je altijd wel iemand van de FP-crew aanschieten via ICQ/mail of een topic openen in FeedBack op ons Forum.

Wij hopen dat jullie hiermee geholpen zijn.
    groeten de Fok!crew

De intro van de FrontPage FAQ en Policy kan je hier vinden.