FOK! bestaat 2 jaar !

Danny (FOS4)
Op 1 oktober 1999 was het eindelijk zover. FOK! ging officieel online, na al een tijdje flink in het nieuws te zijn vanwege de verslaggevingen rondom Big Brother.
Nu, twee jaar later, zijn we uitgegroeid tot een van de grootste sites van Nederland, en daar mogen we wat mij betreft met z'n allen verdomde trots op zijn.

Met ruim 40 crewleden en vele duizenden gebruikers hebben we een site neergezet waar werkelijk iedereen zijn of haar ei kwijt kan over wat dan ook, en dat blijkt in de smaak te vallen - getuige de pageviews van de afgelopen maand (waar ik later nog op terug zal komen).

Zonder de immense inzet van alle betrokkenen evenals de loyaliteit van de FOK!kers ten opzichten van deze site hadden we nooit kunnen bereiken wat we al bereikt hebben, namelijk het vormen van een hechte online-community.
Een community waar vriendschappen ontstaan, ruzies worden uitgesproken, relaties beginnen en nieuw leven op de wereld wordt gezet.

FOK! kent inmiddels vele koppels die elkaar via deze site hebben leren kennen. Zo leerde ikzelf via de chatbox mijn vrouw kennen en zal ik in mei vader gaan worden van een heuse FOK!baby. Ook NoNick en Kozzmic wil ik hierbij nog even feliciteren met hun zojuist geboren baby. Heb de foto's gezien en het is een scheetje !

Het gaat te ver om alle op FOK! ontstane relaties en vriendschappen hier op te gaan noemen, maar ik wil hiermee duidelijk maken dat het voor mijzelf een goed gevoel geeft dat zoveel mensen zo ontzettend veel plezier beleven aan FOK!

Namens mijzelf wil ik alle crewleden ontzettend bedanken voor hun inzet. Zonder jullie was het nooit gelukt FOK! tot een succes te maken !
Namens alle crewleden wil ik de users bedanken voor de loyaliteit aan FOK! en hun inbreng in de site, zowel op de frontpage als het forum.
FOK! is twee jaar, uit de luiers en op weg naar nieuwe mijlpalen, en als het aan mijzelf ligt zal FOK! nog jarenlang een thuisbasis zijn voor mensen die gezelligheid zoeken, nieuws of reviews willen doornemen of een column willen lezen.

BEDANKT!

Dan nog even over de pageviews van de maand september.
Hadden we in augustus NET geen 7.5 miljoen views; in september hebben we dat record DIK verbroken.

Het totaal aantal pageviews op de frontpage bedroeg een record van 2.816.833, terwijl het forum een record van 6.844.204 views binnensleepte.
Het totaal aantal pageviews voor september komt daarmee op 9.661.037 (gemiddeld ruim 3.7 pageviews per seconde !).

Ook alle andere records zijn de afgelopen maand verbroken.
Zo haalde de frontpage op 12 september een record van 191.978 views, scoorde het forum op 5 september een record van 280.782 views en was 12 september tevens een record voor totaal aantal pageviews met 464.939.

Het gemiddeld aantal pageviews per dag is flink gestegen naar 322.035.

Sinds de ramp in de VS (de dag dat ik hoorde dat we zwanger waren overigens) zijn de frontpage views op weekdagen niet meer onder de 100.000 gezakt, en zit er in de laatste week alweer een flinke stijgende lijn in die views.

In totaal was er slechts 1 dag met minder dan 200.000 pageviews. 17x kwamen we ruim boven de 300.000 uit, waarvan 2x zelfs boven de 400.000.

De verwachting is, gezien de stijgende lijn, dat FOK! deze maand de 10 miljoen ruim zal overschrijden, en ook dat is een prestatie om trots op te zijn.

Kortom, ik word pappa, FOK! bestaat 2 jaar en we zijn hard op weg om de bestbezochte site van Nederland te worden.
Mijn dag kan niet meer stuk